VANLIGA FRÅGOR

Hur spårar jag min beställning?

Vi skickar ett spårningsnummer via e-post så snart ditt paket har skickats. Du kan under rubriken "Spåra beställning" klistra in spårningsnummer och spåra ditt paket. 

När kan jag förvänta mig min beställning?

Den genomsnittliga leveranstiden är 12-25 arbetsdagar. Våra produkter skickas direkt till dig från leverantören. Med denna unika affärsmodell kan vi spara enormt på lagrings- och transportkostnader och vi kan erbjuda produkterna till ett lägre pris än konkurrenten och ta hand om fraktkostnaderna.

Den förväntade leveranstiden har gått, vart är min beställning?

I 99% av fallen levereras order inom den förväntade leveranstiden. Tyvärr kan det ibland hända att en beställning är försenad i leveransprocessen.

Har du inte fått något 3 dagar efter den förväntade leveranstiden? Tveka inte med att kontakta oss på info@m-z-design.com kring frågor.


Jag saknar några produkter med min beställning, hur är det möjligt?

Eftersom vi arbetar med olika leverantörer är det möjligt att produkter skickas separat. Om objekt från din beställning saknas kommer du vanligtvis att få dem efter 2-3 dagar.

Vad är fraktkostnaderna?

Vi kommer att bära leveranskostnaderna för beställningen.

Jag är inte nöjd med min beställning, kan jag returnera den?

Ja. Du kan returnera alla beställningar till oss inom 14 dagar, kontakta oss på info@m-z-design.com för att få information om returer. Du kan läsa under "köpvillkor" vilka regler och lagar som gäller. 

Jag vill returnera en artikel, vad ska jag göra?

Om du inte är nöjd med din beställning kan du byta eller returnera den inom 14 dagar efter mottagandet. Produkter måste returneras i sitt ursprungliga skick och förses med etiketter och taggar. Produkten får inte innehålla några spår av användning.

En retursändning måste alltid förses med en Track & Trace-kod. Avsändaren är alltid ansvarig för leveransen.

Om vi ​​har mottagit de varor som returnerats av dig kommer vi att se till att inköpsbeloppet är på ditt konto inom 14 dagar.